Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

HUISARTSENPOST "WEST"

 

Buiten openingstijden van de praktijk wordt er door de 'Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam' [ SHDA ] waargenomen, voor situaties waarin u niet kunt wachten tot onze praktijk weer geopend is. In een dergelijke dringende situatie kunt u bellen met het centrale nummer 088 00 30 600. Dit nummer wordt beantwoord door een van de huisartsenpost-assistenten. Deze vraagt naar uw persoonlijke gegevens en naar uw verzekeringsnummer. Houd daarom uw verzekeringsgegevens bij de hand als u gaat bellen. Met de assistent kunt u telefonisch uw klachten bespreken. Deze kan in veel gevallen telefonisch advies geven. Het is ook mogelijk dat er voor u een afspraak wordt gemaakt voor het [ telefonisch ] spreekuur op de huisartsenpost bij u in de buurt, of voor een huisbezoek. Het is niet mogelijk om u bij de huisartsenpost te melden zonder voorafgaand telefonisch contact.

Bij spoedeisende situaties kunt u direct een 1 intoetsen. U heeft dan voorrang op alle andere inkomende telefoontjes. Bij acute levensbedreigende situaties belt u 112.

Voor de meeste patiŽnten uit onze praktijk is de dichtstbijzijnde huisartsenpost de post 'West'. Deze post is op werkdagen geopend van 17:00 tot 08:00 uur. In de weekenden en op nationale feestdagen is de post ook overdag geopend. De huisartsenpost 'West' is gevestigd naast de spoedeisende hulp van het Sint Lucas Andreas ziekenhuis, adres :

 

Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam